Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
ily Afnan Aiman ♥





Najmie Nadhira Sofian

Create Your Badge


to capital Z N S :(
Monday, 12 December 2011 | 9:04 am | 0 comments
Awak !
Saya mintak maaf ye :( Saya dah ada bf , saya xboley patah balek dah ! Saya mengaku sya syg awak ! Awak x penah saketkan hati sya pown . tp sya dah ada Afnan Aiman . saya syg kat dy ja . saya x boley tgal kan dy . saya mintak maaf klaw benda ney kecik kan hati awak . 

Awak ! 
Dulukan , first knal awak , awak biasa ja . mcm x reti je nak couple . haha . mcm x romantik lgsung ! hehe , tp lma2 knal awak , awak baek , lwak , romatik , haha ! awak x bwak fon blek hostel , tp kwan ngan saya awak bwak ! pas tu awak mula jg gentleman gitu . haha ! saya suka !igt x ? bilaa awak dah mula syg sya , sya pown syg awak , time tuhh sya tgal awak ! :'( dgn alasan sya x boley pkai fon .

Awak !
Kwan2 sya mrah saya . dyowg ckp 'Hang taw dak ZNS tu anti girl , betuah la dy boley suka hang ! hang buat cm tu plak kt dy . Saya nanges time tuh ! tp sya dah couple ngan Afnan Aiman dah time tu , saya syg di sgt , x leyh tgal dy dah . *tisu please* hurm :'(

Awak !
Skrang sya dah ada bf . tp awak still single . sya tnya "knapa single ?"awak ckp "sbb sya still syg awak" kesiannya awak ! sya ckp kt awak sya x lupa awak pown . sya tnya awak plak . then awak jwab "awak igt sya x dak perasaan ka x rndu n boley lupa awak mcm tu jew ? kita dah knl lma lah , lupa ja saya , sya tkowt owg ckp nanti awak playgirl plak . saya x kan lupa awak . saya xkesah awak nk laki mna pown sbb saya syg awak . awak tu gf owg . awak kna igt ! sya x kesah nk laki mna pown . sbb sya tkowt awak rsa terkonkong time couple dlu .
Lagu ney untuk saya

Aku atau Dia

Kau tanamkan
Cinta dalam hatiku
Dah berbunga hidupku
Bersamamu aku setia
Tapi kini
Kau telah tajamkan duri
Menduakan cintaku
Yang telah lama ini
Ku cuba
Untuk bertahan
Tapi perih hati ini
Chorus
Pilih aku atau dia
Tinggalkan ku bila kau ingin bersamanya
Pilih aku atau dia
Tinggalkan ku bila kau ingin bersamanya
Ulang Chorus
Aku relakan engkau kepadanya
Jika kau harus bersama dirinya
Kan ku tetap kan setia padamu
Jika kau mampu tinggalkan dirinya


:'( k baiii



♥ showing love ♥
Sunday, 11 December 2011 | 9:23 am | 0 comments
Hello peeps ! ke tepi ke tepi ! hehe :) nk show off jap kasih syg kt AFNAN !hoho :P

Showin Luv! Graphic

♥ 


Everything Graphic


♥ 



Your Kisses Melt Me Graphic


♥  your kiss make me melt ♥ 
:) haish !! sja ja ney x pnah buat k ?


I Love My Husband Graphic


♥  husband ? future laa :) ♥ 



I ♥ You! Graphic


♥  yaa ! i love you ♥ 


Loving Ur Face Graphic



♥ 



Care So Much Graphic


♥ 



You're Mine Graphic


♥ 



Best Thing Ever! Graphic



Had To Choose Graphic

♥ 

Since I Met You Graphic

♥ 


If You're Asking Graphic


♥ 


Your Name Graphic


♥ 



Live Graphic


♥ 


One Heart Graphic



♥ 


Everything Graphic




huaawaaaa :0 , kbaiii ! ngantok !

typer by AnneSofian AfnanAiman 








Older Post